TRYFFELISIIVUILLA MAUSTETTU TATTIRAVIOLI

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

TRYFFELISIIVUILLA MAUSTETTU TATTIRAVIOLI

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
TRYFFELISIIVUILLA MAUSTETTU TATTIRAVIOLI

AINEKSET

  • 1 paketti Giovanni Rana Tattiraviolia
  • 250 g herkkusieniä puhdistettuna ja viipaloituna
  • 60 g voita
  • 30 g Parmigiano Reggianoa
  • 20 g tryffelipateeta tai tryffelihiutaleita
  • timjamia
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Keitä ravioleja suolalla maustetussa runsaassa vedessä 3 minuuttia. 

Kuullota sillä välin sienet voissa, lisää suolaa, pippuria ja tuoretta timjamia. 

Valuta vesi siivilän läpi ja sekoita raviolit sienten ja Parmigiano Reggianon kanssa. 

Koristele ruoka tryffelihiutaleilla.

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Giovanni Rana Tattiraviolia
  • 250 g herkkusieniä puhdistettuna ja viipaloituna
  • 60 g voita
  • 30 g Parmigiano Reggianoa
  • 20 g tryffelipateeta tai tryffelihiutaleita
  • - timjamia
  • - suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Keitä ravioleja suolalla maustetussa runsaassa vedessä 3 minuuttia. 

Kuullota sillä välin sienet voissa, lisää suolaa, pippuria ja tuoretta timjamia. 

Valuta vesi siivilän läpi ja sekoita raviolit sienten ja Parmigiano Reggianon kanssa. 

Koristele ruoka tryffelihiutaleilla.