Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
Rökt lax & Mascarpone ravioli med spenat, gräslök och pistagenötter

AINEKSET

  • 1 paketti Savulohi-, Mascarpone- & Rosépippuriravioleja
  • 50 g voita
  • 1 g sahramia
  • 30 g ruohosipulia
  • Kourallinen tuoreita pinaatinlehtiä
  • Suolaa, pippuria ja muutama hienonnettu pistaasi

VALMISTUS

Sulata voi, sahrami ja tippa kiehuvaa vettä pannulla. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kun raviolit ovat kypsiä, valuta ne ja laita pannulle sahramivoihin muutamaksi minuutiksi. Tarjoa raviolit tuoreiden pinaatinlehtien, runsaan ruohosipulin, vastajauhetun mustapippurin ja hienonnettujen pistaasipähkinöiden kanssa.
Ole hyvä!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Savulohi-, Mascarpone- & Rosépippuriravioleja
  • 50 g voita
  • 1 g sahramia
  • 30 g ruohosipulia
  • - Kourallinen tuoreita pinaatinlehtiä
  • - Suolaa, pippuria ja muutama hienonnettu pistaasi

VALMISTUS

Sulata voi, sahrami ja tippa kiehuvaa vettä pannulla. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kun raviolit ovat kypsiä, valuta ne ja laita pannulle sahramivoihin muutamaksi minuutiksi. Tarjoa raviolit tuoreiden pinaatinlehtien, runsaan ruohosipulin, vastajauhetun mustapippurin ja hienonnettujen pistaasipähkinöiden kanssa.
Ole hyvä!