KINKKU- & MOZZARELLATORTELLONIT VÄLIMERELLISELLÄ MURULLA

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

KINKKU- & MOZZARELLATORTELLONIT VÄLIMERELLISELLÄ MURULLA

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
KINKKU- & MOZZARELLATORTELLONIT VÄLIMERELLISELLÄ MURULLA

AINEKSET

  • 1 paketti Giovanni Rana Keittokinkku- & Mozzarellatortelloni
  • 6 rkl extra-neitsytoliiviöljyä
  • 15 g huuhdeltuja kapriksia
  • 4 mustaa kivetöntä, hienonnettua oliivia
  • 4 hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
  • 18 g hienonnettua persiljaa
  • 8 hienonnettua anjovisfileetä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Sekoita suuressa kulhossa kaprikset, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, persilja, sardellit, oregano ja extra-neitsytoliiviöljy. Mausta pippurilla, mutta älä lisää suolaa, sillä kasvikset ovat jo suolaisia. 

Keitä sillä välin tortellonit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi siivilän läpi, mutta ota hieman keitinvettä talteen. Kaada tortellonit kulhoon ja sekoita. Lisää tarvittaessa vähän keitinvettä kastikkeen ohentamiseksi. Tarjoile.

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Giovanni Rana Keittokinkku- & Mozzarellatortelloni
  • 6 rkl extra-neitsytoliiviöljyä
  • 15 g huuhdeltuja kapriksia
  • 4 mustaa kivetöntä, hienonnettua oliivia
  • 4 hienonnettua aurinkokuivattua tomaattia
  • 18 g hienonnettua persiljaa
  • 8 hienonnettua anjovisfileetä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • - suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Sekoita suuressa kulhossa kaprikset, oliivit, aurinkokuivatut tomaatit, persilja, sardellit, oregano ja extra-neitsytoliiviöljy. Mausta pippurilla, mutta älä lisää suolaa, sillä kasvikset ovat jo suolaisia. 

Keitä sillä välin tortellonit pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kaada vesi siivilän läpi, mutta ota hieman keitinvettä talteen. Kaada tortellonit kulhoon ja sekoita. Lisää tarvittaessa vähän keitinvettä kastikkeen ohentamiseksi. Tarjoile.