RICOTTA & PINAATTI -TORTELLONI, KASVISKASTIKETTA JA SALVIAA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

RICOTTA & PINAATTI -TORTELLONI, KASVISKASTIKETTA JA SALVIAA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
RICOTTA & PINAATTI -TORTELLONI, KASVISKASTIKETTA JA SALVIAA

AINEKSET

  • 1 paketti Giovanni Rana Ricotta-pinaattitortellonia
  • 50 g voita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 50 g porkkanaa
  • 50 g kurpitsaa
  • 50 g selleriä
  • 50 g sipulia
  • chiliä
  • 2 salvianlehteä
  • Parmigiano Reggianoa, valinnainen
  • suolaa maun mukaan

VALMISTUS

Aloita leikkaamalla kaikki vihannekset kuutioiksi ja hienonna myös sipuli. 

Aloita ruoanvalmistus, kun olet valmistellut kaikki kasvikset. Kuullota ensin hienonnettu sipuli ja valkosipuli yhdessä voin kanssa suurella paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää noin 1 minuutin kuluttua kuutioidut kasvikset ja salvia ja paista korkealla lämmöllä noin 5-6 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet hieman. Mausta suolalla ja chilillä maun mukaan. 

Keitä sillä välin tortellonit pakkauksen ohjeen mukaisesti, kaada vesi siivilän läpi ja kääntele pasta pannulle kasvisten joukkoon. Lisää halutessasi Parmigiano Reggianoa ja sekoita hyvin. Tarjoile.

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Giovanni Rana Ricotta-pinaattitortellonia
  • 50 g voita
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 50 g porkkanaa
  • 50 g kurpitsaa
  • 50 g selleriä
  • 50 g sipulia
  • - chiliä
  • 2 salvianlehteä
  • - Parmigiano Reggianoa, valinnainen
  • - suolaa maun mukaan

VALMISTUS

Aloita leikkaamalla kaikki vihannekset kuutioiksi ja hienonna myös sipuli. 

Aloita ruoanvalmistus, kun olet valmistellut kaikki kasvikset. Kuullota ensin hienonnettu sipuli ja valkosipuli yhdessä voin kanssa suurella paistinpannulla keskilämmöllä. Lisää noin 1 minuutin kuluttua kuutioidut kasvikset ja salvia ja paista korkealla lämmöllä noin 5-6 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet hieman. Mausta suolalla ja chilillä maun mukaan. 

Keitä sillä välin tortellonit pakkauksen ohjeen mukaisesti, kaada vesi siivilän läpi ja kääntele pasta pannulle kasvisten joukkoon. Lisää halutessasi Parmigiano Reggianoa ja sekoita hyvin. Tarjoile.