4 JUUSTON RAVIOLIT, KARAMELLISOITUA PÄÄRYNÄÄ, HASSELPÄHKINÖITÄ JA TIMJAMIA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

4 JUUSTON RAVIOLIT, KARAMELLISOITUA PÄÄRYNÄÄ, HASSELPÄHKINÖITÄ JA TIMJAMIA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
4 JUUSTON RAVIOLIT, KARAMELLISOITUA PÄÄRYNÄÄ, HASSELPÄHKINÖITÄ JA TIMJAMIA

AINEKSET

  • 1 paketti Giovanni Rana 4 juuston raviolia
  • 70 g voita
  • 40 g fariinisokeria
  • 1 viipaloitu päärynä
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 36 g hasselpähkinälastuja
  • 2 timjaminlehteä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Sulata voi suuressa kasarissa keskilämmöllä. Lisää päärynät ja ripottele päälle sokeria. Hauduta sekoittamatta 2-3 minuuttia, kunnes pinta muuttuu kullanruskeaksi. Käännä jokainen päärynäviipale ja hauduta pinta kullanruskeaksi. Mausta jauhetulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä. 

Sulata toisessa pannussa jäljellä oleva voi ja hauduta valkosipulinkynttä 1 minuutin ajan.  Lisää puolet hasselpähkinöistä ja 1 timjaminlehti ja hauduta 2 minuuttia.

Keitä sillä välin raviolit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja kaada vesi siivilän läpi, mutta ota hieman keitinvettä talteen.

Lisää raviolit ja karamellisoidut päärynät pannulle hasselpähkinöiden kanssa ja sekoita varovasti. Lisää tarvittaessa keitinvettä kastikkeen ohentamiseksi. 

Koristele lopuilla hasselpähkinöillä ja timjamilla. Mausta jauhetulla mustapippurilla maun mukaan. 

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Giovanni Rana 4 juuston raviolia
  • 70 g voita
  • 40 g fariinisokeria
  • 1 viipaloitu päärynä
  • 1 murskattu valkosipulinkynsi
  • 36 g hasselpähkinälastuja
  • 2 timjaminlehteä
  • - suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Sulata voi suuressa kasarissa keskilämmöllä. Lisää päärynät ja ripottele päälle sokeria. Hauduta sekoittamatta 2-3 minuuttia, kunnes pinta muuttuu kullanruskeaksi. Käännä jokainen päärynäviipale ja hauduta pinta kullanruskeaksi. Mausta jauhetulla mustapippurilla ja pidä lämpimänä. 

Sulata toisessa pannussa jäljellä oleva voi ja hauduta valkosipulinkynttä 1 minuutin ajan.  Lisää puolet hasselpähkinöistä ja 1 timjaminlehti ja hauduta 2 minuuttia.

Keitä sillä välin raviolit pakkauksen ohjeen mukaisesti ja kaada vesi siivilän läpi, mutta ota hieman keitinvettä talteen.

Lisää raviolit ja karamellisoidut päärynät pannulle hasselpähkinöiden kanssa ja sekoita varovasti. Lisää tarvittaessa keitinvettä kastikkeen ohentamiseksi. 

Koristele lopuilla hasselpähkinöillä ja timjamilla. Mausta jauhetulla mustapippurilla maun mukaan.