ILMAKUIVATTU KINKKU & JUUSTO -TORTELLINIT PARSAN JA RAPEAKSI PAISTETUN KINKUN KERA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

ILMAKUIVATTU KINKKU & JUUSTO -TORTELLINIT PARSAN JA RAPEAKSI PAISTETUN KINKUN KERA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
ILMAKUIVATTU KINKKU & JUUSTO -TORTELLINIT PARSAN JA RAPEAKSI PAISTETUN KINKUN KERA

AINEKSET

  • 1 paketti Giovanni Rana Ilmakuivattu kinkku-juustotortellinia
  • 100 g vihreää parsaa leikattuna suikaleiksi
  • 30 g voita
  • 20 g speck-kinkkua viipaleina
  • 20 g Parmigiano Reggianoa

VALMISTUS

Paahda speck-kinkkua leivinpaperin päällä uunissa 160 ° C:ssa, kunnes se on rapeaa. 

Keitä tortellinit runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti ja kuullota sillä välin parsa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. 

Valuta vesi siivilän läpi ja sekoita tortellinit Parmigiano Reggianon kanssa. Koristele rapeaksi paistetulla speck-kinkulla.

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Giovanni Rana Ilmakuivattu kinkku-juustotortellinia
  • 100 g vihreää parsaa leikattuna suikaleiksi
  • 30 g voita
  • 20 g speck-kinkkua viipaleina
  • 20 g Parmigiano Reggianoa

VALMISTUS

Paahda speck-kinkkua leivinpaperin päällä uunissa 160 ° C:ssa, kunnes se on rapeaa. 

Keitä tortellinit runsaassa suolavedessä pakkauksen ohjeen mukaisesti ja kuullota sillä välin parsa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan. 

Valuta vesi siivilän läpi ja sekoita tortellinit Parmigiano Reggianon kanssa. Koristele rapeaksi paistetulla speck-kinkulla.