Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

  • Cooking time 20
  • Cooking difficulty Lätt

Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

  • Cooking time 20
  • Cooking difficulty Lätt
Potatis gnocchi med Valnötspesto och sellerisallad

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
  • 100 g skalade valnötter
  • 50 g extra jungfru olivolja
  • 30 g smör
  • 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
  • 20 g selleri skuren i strimlor samt selleriblad
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.

Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens. 

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt  anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Potatis gnocchi Giovanni Rana
  • 100 g skalade valnötter
  • 50 g extra jungfru olivolja
  • 30 g smör
  • 20 g Parmigiano Reggiano parmesanost
  • 20 g selleri skuren i strimlor samt selleriblad
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och börja under tiden med förberedningen av valnötspeston.

Mixa smält smör, extra jungfru olivolja, skalade valnötter, salt och peppar i en bländare tills peston får en krämig och välblandad konsistens. 

Låt saltat vatten koka upp i en kastrull och häll sedan i Gnocchi enligt  anvisningarna på förpackningen. När de flyter upp till ytan, häll av vattnet genom durkslag, blanda med Pesto, garnera med sellerisalladen och servera.