ILMAKUIVATTU KINKKU- TORTELLINIT KESÄKURPITSALLA

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt

ILMAKUIVATTU KINKKU- TORTELLINIT KESÄKURPITSALLA

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Lätt
ILMAKUIVATTU KINKKU- TORTELLINIT KESÄKURPITSALLA

INGREDIENSER

  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 2 zucchini skurna i runda skivor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk extra jungfru olivolja
  • 2 msk hackad färsk persilja
  • salt och peppar efter behov

BEREDNING

Värm extra jungfru olivolja med vitlök i en stor traktörpanna på medelhög-hög värme, tillsätt tärnad zucchini  och sautera tills de blir gyllenbruna. 

Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda med zucchini på hög värme och tillsätt kokvatten, lite i taget.

Strö över färsk persilja och servera.

INGREDIENSER

Changing servings will update the ingredient list below.
portioner
- +
  • 1 förpackning Tortellini med Lufttorkad Skinka Och Ost Giovanni Rana
  • 2 zucchini skurna i runda skivor
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk extra jungfru olivolja
  • 2 msk hackad färsk persilja
  • - salt och peppar efter behov

BEREDNING

Värm extra jungfru olivolja med vitlök i en stor traktörpanna på medelhög-hög värme, tillsätt tärnad zucchini  och sautera tills de blir gyllenbruna. 

Under tiden koka Tortellini enligt anvisningarna på förpackningen och häll av vattnet genom durkslag, behåll lite kokvatten. Vänd ner Tortellini i pannan och blanda med zucchini på hög värme och tillsätt kokvatten, lite i taget.

Strö över färsk persilja och servera.