
FäRSK LASAGNE MED RICOTTA OCH SPENAT
Bladspenat tillagad separat med mjölk och färsk ricotta för att skapa en läcker kräm, varvad med färska pastaplattor. Ett utmärkt val för alla tillfällen.
TILLAGA DEN SÅHÄR:
Mikrovågsugn: 5 minuter
Avlägsna plastfolien och placera skålen i mikron: värm den i 5 minuter på högsta värme (750w eller 900w)
Elektrisk ugn: 20 minuter
Avlägsna plastfolien och placera skålen i mitten av ugnen. Sätt den elektriska ugnen på statisk värme 180 grader och värm den i 20 minuter.
- 5- 20 MINUTER tillagningstid
- 1 PORTIONER
- 142 KALORIER per 100g
- utan palmolja och rapsolja
- utan glutaminsyra
- utan konserveringsmedel
- bara färska ägg
- från frigående höns
INGREDIENSER
40%: pastöriserad färsk helmjölk 77%, vetemjöl, solrosolja, vatten, salt. Fyllning med ricotta och spenat
32%: ricotta 31% (vassle, mjölk, grädde, salt), pastöriserad färsk helmjölk, spenat 20%, grädde (innehåller mjölk), vegetabilisk fiber, stärkelse, salt, vitlök, naturliga aromer (innehåller mjölk), svartpeppar, muskot. Färsk äggpasta 16%: durumvetemjöl, ägg 20%.
Mozzarellaost 12%. För allergener: se ingredienser markerade med fet stil.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100G
-
Energivärden718 kJ / 172 kcal,
-
Fett9.9gMättade5.5g
-
Kolhydrater12gSocker3g
-
Proteiner8g
-
Salt0.8g