TOMAATTI & MOZZARELLA- / RICOTTA & PINAATTI- / PARSAKAALI-RAVIOLIT KIRSIKKATOMAATEILLA JA MUSTILLA OLIIVEILLA

  • 10
  • Helppo

TOMAATTI & MOZZARELLA- / RICOTTA & PINAATTI- / PARSAKAALI-RAVIOLIT KIRSIKKATOMAATEILLA JA MUSTILLA OLIIVEILLA

  • 10
  • Helppo
TOMAATTI & MOZZARELLA- / RICOTTA & PINAATTI- / PARSAKAALI-RAVIOLIT KIRSIKKATOMAATEILLA JA MUSTILLA OLIIVEILLA

AINEKSET

  • 1 paketti Rana ravioleja oman valinnan mukaan
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g mustia oliiveja
  • Ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • Muutama tuore basilikanlehti
  • Suolaa & pippuria

VALMISTUS

Pese ja puolita kirsikatomaatit. Pilko mustat oliivit pieniksi paloiksi ja laita sivuun odottamaan. 
Kuumenna hieman oliiviöljyä pannulla ja paista kirsikkatomaatteja muutama minuutti pehmeiksi ja tuoksuviksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Puristele paistinlastalla mehu tomaateista kastikkeen aikaansaamiseksi. Voit halutessasi lisätä kastikkeeseen muutaman lusikallisen pastan keitinvettä. 
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita ne pannulle kirsikkatomaattikastikkeeseen minuutiksi. 
Siirrä lautasille ja koristele mustilla oliiveilla ja tuoreilla basilikanlehdillä. 
Ole hyvä!

AINEKSET

annosta
- +
  • 1 paketti Rana ravioleja oman valinnan mukaan
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 50 g mustia oliiveja
  • - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • - Muutama tuore basilikanlehti
  • - Suolaa & pippuria

VALMISTUS

Pese ja puolita kirsikatomaatit. Pilko mustat oliivit pieniksi paloiksi ja laita sivuun odottamaan. 
Kuumenna hieman oliiviöljyä pannulla ja paista kirsikkatomaatteja muutama minuutti pehmeiksi ja tuoksuviksi. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan. Puristele paistinlastalla mehu tomaateista kastikkeen aikaansaamiseksi. Voit halutessasi lisätä kastikkeeseen muutaman lusikallisen pastan keitinvettä. 
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita ne pannulle kirsikkatomaattikastikkeeseen minuutiksi. 
Siirrä lautasille ja koristele mustilla oliiveilla ja tuoreilla basilikanlehdillä. 
Ole hyvä!