Rana Tortellonit kanalla, pinaatilla ja kermakastikkeella

AINEKSET
- 1 paketti Rana Ricotta-& Pinaattiravioleja tai Herkkutatti-tortelloneja
- 1 kananrinta
- 50 g tuoretta pinaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl maitoa
- 1 basilikanoksa
- 1,5 dl kermaa
- Oliiviöljyä
- Suolaa ja pippuria
- 1 rkl voita
VALMISTUS
Sekoita puristettu valkosipuli, maito, basilika (jätä basilikaa myös koristeeksi), pippuri ja tilkka oliiviöljyä kulhossa. Laita kananrinta muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi ja laita se jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi. Ota kananrinta pois marinadista ja kuivaa se kevyesti.
Kuumenna pannulla hieman oliiviöljyä keskilämmöllä ja paista kananrintaa noin 20 minuuttia, kääntele silloin tällöin. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja ruokalusikallinen voita paistoajan loppupuolella. Paista kana läpikypsäksi ja kullanruskeaksi.
Kääri paistettu kananrinta alumiinifolioon ja anna sen levätä. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita sivuun. Leikkaa kananrinta ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna suuressa kattilassa kerma keskilämmöllä kiehumispisteeseen. Lisää raviolit ja sekoita varovasti, kunnes ne ovat kokonaan kermakastikkeen peitossa. Tarjoa lautasilla yhdessä kanan ja pinaatinlehtien kanssa. Koristele basilikalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ole hyvä!
Kuumenna pannulla hieman oliiviöljyä keskilämmöllä ja paista kananrintaa noin 20 minuuttia, kääntele silloin tällöin. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja ruokalusikallinen voita paistoajan loppupuolella. Paista kana läpikypsäksi ja kullanruskeaksi.
Kääri paistettu kananrinta alumiinifolioon ja anna sen levätä. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita sivuun. Leikkaa kananrinta ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna suuressa kattilassa kerma keskilämmöllä kiehumispisteeseen. Lisää raviolit ja sekoita varovasti, kunnes ne ovat kokonaan kermakastikkeen peitossa. Tarjoa lautasilla yhdessä kanan ja pinaatinlehtien kanssa. Koristele basilikalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Ricotta-& Pinaattiravioleja tai Herkkutatti-tortelloneja
- 1 kananrinta
- 50 g tuoretta pinaattia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 dl maitoa
- 1 basilikanoksa
- 1,5 dl kermaa
- - Oliiviöljyä
- - Suolaa ja pippuria
- 1 rkl voita
VALMISTUS
Sekoita puristettu valkosipuli, maito, basilika (jätä basilikaa myös koristeeksi), pippuri ja tilkka oliiviöljyä kulhossa. Laita kananrinta muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi ja laita se jääkaappiin vähintään 30 minuutiksi. Ota kananrinta pois marinadista ja kuivaa se kevyesti.
Kuumenna pannulla hieman oliiviöljyä keskilämmöllä ja paista kananrintaa noin 20 minuuttia, kääntele silloin tällöin. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja ruokalusikallinen voita paistoajan loppupuolella. Paista kana läpikypsäksi ja kullanruskeaksi.
Kääri paistettu kananrinta alumiinifolioon ja anna sen levätä. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita sivuun. Leikkaa kananrinta ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna suuressa kattilassa kerma keskilämmöllä kiehumispisteeseen. Lisää raviolit ja sekoita varovasti, kunnes ne ovat kokonaan kermakastikkeen peitossa. Tarjoa lautasilla yhdessä kanan ja pinaatinlehtien kanssa. Koristele basilikalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ole hyvä!
Kuumenna pannulla hieman oliiviöljyä keskilämmöllä ja paista kananrintaa noin 20 minuuttia, kääntele silloin tällöin. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja ruokalusikallinen voita paistoajan loppupuolella. Paista kana läpikypsäksi ja kullanruskeaksi.
Kääri paistettu kananrinta alumiinifolioon ja anna sen levätä. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita sivuun. Leikkaa kananrinta ohuiksi viipaleiksi.
Kuumenna suuressa kattilassa kerma keskilämmöllä kiehumispisteeseen. Lisää raviolit ja sekoita varovasti, kunnes ne ovat kokonaan kermakastikkeen peitossa. Tarjoa lautasilla yhdessä kanan ja pinaatinlehtien kanssa. Koristele basilikalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Ole hyvä!