Rana Syyspasta kermaisella parmesaanikastikkeella ja kesäkurpitsalla

AINEKSET
- 1 paketti Rana Ricotta- & Pinaattiravioleja
- 2 dl kuohukermaa
- 50 g Parmigiano Reggiano -raastetta
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa, pilkottuna pieniksi kuutioiksi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
- 1 pieni salottisipuli, pieneksi pilkottuna
- 1 tl tuoretta timjamia (tai 0,5 tl kuivattua)
- Suolaa ja vastajauhettua pippuria maun mukaan
VALMISTUS
Kuumenna kerma, mutta älä anna kiehua. Sekoita joukkoon raastettu parmesaani.
Jatka sekoittamista, kunnes juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista. Anna kiehua liedellä muutama minuutti.
Kuumenna hieman oliiviöljyä suurella pannulla keskilämmöllä. Foto 0876
Lisää hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja kuullota ne pehmeiksi ja tuoksuviksi, noin 2–3 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja tuore timjami. Paista kesäkurpitsa kullankeltaiseksi ja pehmeäksi, noin 7 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valitse Ranan suosikkiraviolisi (Ricotta&Pinaatti, 4 juustoa, Tomaatti&Mozzarella, Gorgonzola, Savulohi, Brasato). Keitä Rana raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Laita kastike lautaselle, lisää valutetut raviolit ja päälle timjamia & kesäkurpitsaseos. Ole hyvä!
Jatka sekoittamista, kunnes juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista. Anna kiehua liedellä muutama minuutti.
Kuumenna hieman oliiviöljyä suurella pannulla keskilämmöllä. Foto 0876
Lisää hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja kuullota ne pehmeiksi ja tuoksuviksi, noin 2–3 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja tuore timjami. Paista kesäkurpitsa kullankeltaiseksi ja pehmeäksi, noin 7 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valitse Ranan suosikkiraviolisi (Ricotta&Pinaatti, 4 juustoa, Tomaatti&Mozzarella, Gorgonzola, Savulohi, Brasato). Keitä Rana raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Laita kastike lautaselle, lisää valutetut raviolit ja päälle timjamia & kesäkurpitsaseos. Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Ricotta- & Pinaattiravioleja
- 2 dl kuohukermaa
- 50 g Parmigiano Reggiano -raastetta
- 1 keskikokoinen kesäkurpitsa, pilkottuna pieniksi kuutioiksi
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
- 1 pieni salottisipuli, pieneksi pilkottuna
- 1 tl tuoretta timjamia (tai 0,5 tl kuivattua)
- - Suolaa ja vastajauhettua pippuria maun mukaan
VALMISTUS
Kuumenna kerma, mutta älä anna kiehua. Sekoita joukkoon raastettu parmesaani.
Jatka sekoittamista, kunnes juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista. Anna kiehua liedellä muutama minuutti.
Kuumenna hieman oliiviöljyä suurella pannulla keskilämmöllä. Foto 0876
Lisää hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja kuullota ne pehmeiksi ja tuoksuviksi, noin 2–3 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja tuore timjami. Paista kesäkurpitsa kullankeltaiseksi ja pehmeäksi, noin 7 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valitse Ranan suosikkiraviolisi (Ricotta&Pinaatti, 4 juustoa, Tomaatti&Mozzarella, Gorgonzola, Savulohi, Brasato). Keitä Rana raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Laita kastike lautaselle, lisää valutetut raviolit ja päälle timjamia & kesäkurpitsaseos. Ole hyvä!
Jatka sekoittamista, kunnes juusto on täysin sulanut ja kastike on tasaista. Anna kiehua liedellä muutama minuutti.
Kuumenna hieman oliiviöljyä suurella pannulla keskilämmöllä. Foto 0876
Lisää hienonnettu valkosipuli ja salottisipuli ja kuullota ne pehmeiksi ja tuoksuviksi, noin 2–3 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja tuore timjami. Paista kesäkurpitsa kullankeltaiseksi ja pehmeäksi, noin 7 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.
Valitse Ranan suosikkiraviolisi (Ricotta&Pinaatti, 4 juustoa, Tomaatti&Mozzarella, Gorgonzola, Savulohi, Brasato). Keitä Rana raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Laita kastike lautaselle, lisää valutetut raviolit ja päälle timjamia & kesäkurpitsaseos. Ole hyvä!