Rana Ricotta- & Pinaattiraviolit sitruuna-chili-mantelivoin kanssa

AINEKSET
- 1 paketti Rana Ricotta- & Pinaattiravioleja
- 50 g voita
- 1 luomusitruuna (kuori ja mehu)
- 1 punainen chili (pieneksi pilkottuna)
- 2 rkl manteleita (mantelirouhetta tai -lastuja)
- Suolaa ja pippuria
- Persiljaa koristeluun
VALMISTUS
Raasta sitruunan kuori. Sulata voi suurella pannulla keskilämmöllä. Lisää sitruunan mehu ja pilkottu chili. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti, kunnes voi tuoksuu herkulliselta ja lisää sitten sitruunan raastettu kuori. Paahda rouhitut mantelit kuivalla pannulla keskilämmöllä kullanruskeiksi ja tuoksuviksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaada pasta pannulle voin kanssa ja sekoita varovasti, jotta kaikki pastatyynyt ovat sitruunavoin peitossa.
Ripottele paahdetut mantelit pastan päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
Ole hyvä!
Kaada pasta pannulle voin kanssa ja sekoita varovasti, jotta kaikki pastatyynyt ovat sitruunavoin peitossa.
Ripottele paahdetut mantelit pastan päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Ricotta- & Pinaattiravioleja
- 50 g voita
- 1 luomusitruuna (kuori ja mehu)
- 1 punainen chili (pieneksi pilkottuna)
- 2 rkl manteleita (mantelirouhetta tai -lastuja)
- - Suolaa ja pippuria
- - Persiljaa koristeluun
VALMISTUS
Raasta sitruunan kuori. Sulata voi suurella pannulla keskilämmöllä. Lisää sitruunan mehu ja pilkottu chili. Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti, kunnes voi tuoksuu herkulliselta ja lisää sitten sitruunan raastettu kuori. Paahda rouhitut mantelit kuivalla pannulla keskilämmöllä kullanruskeiksi ja tuoksuviksi. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Kaada pasta pannulle voin kanssa ja sekoita varovasti, jotta kaikki pastatyynyt ovat sitruunavoin peitossa.
Ripottele paahdetut mantelit pastan päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
Ole hyvä!
Kaada pasta pannulle voin kanssa ja sekoita varovasti, jotta kaikki pastatyynyt ovat sitruunavoin peitossa.
Ripottele paahdetut mantelit pastan päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Koristele halutessasi tuoreella persiljalla.
Ole hyvä!