Rana Raviolit parsan, mantelin ja paistetun leipämuruseoksen kanssa

  • 10
  • Helppo

Rana Raviolit parsan, mantelin ja paistetun leipämuruseoksen kanssa

  • 10
  • Helppo
Rana Raviolit parsan, mantelin ja paistetun leipämuruseoksen kanssa

AINEKSET

  • 1 paketti Rana ravioleja oman valinnan mukaan
  • 200 g parsaa
  • 25 g mantelirouhetta (tai -lastuja)
  • 25 g kuivaa valkoista leipää murskana
  • 30 g voita
  • Suolaa & pippuria

VALMISTUS

Pese ja kuori parsat ohuesti perunankuorijalla.  
Sulata hieman voita pannulla ja paista parsoja muutama minuutti, lisää suola ja pippuri. 
Hienonna mantelit ja paista nopeasti leipämurut toisella pannulla kullanruskeiksi. 
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta kypsät raviolit vedestä pannulle parsojen joukkoon minuutiksi. 
Asettele sitten lautasille ja ripottele päälle mantelirouhetta ja leipämuruja. 
Ole hyvä!

AINEKSET

annosta
- +
  • 1 paketti Rana ravioleja oman valinnan mukaan
  • 200 g parsaa
  • 25 g mantelirouhetta (tai -lastuja)
  • 25 g kuivaa valkoista leipää murskana
  • 30 g voita
  • - Suolaa & pippuria

VALMISTUS

Pese ja kuori parsat ohuesti perunankuorijalla.  
Sulata hieman voita pannulla ja paista parsoja muutama minuutti, lisää suola ja pippuri. 
Hienonna mantelit ja paista nopeasti leipämurut toisella pannulla kullanruskeiksi. 
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta kypsät raviolit vedestä pannulle parsojen joukkoon minuutiksi. 
Asettele sitten lautasille ja ripottele päälle mantelirouhetta ja leipämuruja. 
Ole hyvä!