Rana raviolit paahdetuilla viikunoilla, rucolalla ja ruskistetulla voilla

AINEKSET
- 1 paketti Rana Gorgonzola- tai 4 juuston ravioleja
- 2 tuoretta viikunaa
- Kourallinen rucolaa
- 50 g voita
- Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Pese viikunat ja puolita ne. Sulata 10 g voita pannulla ja lisää viikunat kiehuvaan voihin. Ruskista viikunoita molemmilta puolilta muutamia minuutteja, älä anna soseutua. Samanaikaisesti keitä raviolit kattilassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita ne pannulle viikunoiden kanssa. Siirrä lautasille ja koristele rucolalla.
Sulata voi pähkinäisen ruskeaksi, kaada se raviolien päälle ja mausta reilulla ripauksella mustapippuria.
Ole hyvä!
Sulata voi pähkinäisen ruskeaksi, kaada se raviolien päälle ja mausta reilulla ripauksella mustapippuria.
Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Gorgonzola- tai 4 juuston ravioleja
- 2 tuoretta viikunaa
- - Kourallinen rucolaa
- 50 g voita
- - Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Pese viikunat ja puolita ne. Sulata 10 g voita pannulla ja lisää viikunat kiehuvaan voihin. Ruskista viikunoita molemmilta puolilta muutamia minuutteja, älä anna soseutua. Samanaikaisesti keitä raviolit kattilassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita ne pannulle viikunoiden kanssa. Siirrä lautasille ja koristele rucolalla.
Sulata voi pähkinäisen ruskeaksi, kaada se raviolien päälle ja mausta reilulla ripauksella mustapippuria.
Ole hyvä!
Sulata voi pähkinäisen ruskeaksi, kaada se raviolien päälle ja mausta reilulla ripauksella mustapippuria.
Ole hyvä!