Rana Pesto Genovese -raviolit vuohenjuuston ja grillatun kesäkurpitsan kanssa

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

Rana Pesto Genovese -raviolit vuohenjuuston ja grillatun kesäkurpitsan kanssa

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
Rana Pesto Genovese -raviolit vuohenjuuston ja grillatun kesäkurpitsan kanssa

AINEKSET

  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 rkl ruokaoljyä tai voita paistamiseen
  • 90 g vuohenjustoa
  • Kirveliä
  • Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Leikkaa kesäkurpitsat siivuiksi ja paista kullanruskeiksi runsaassa kuumassa öljyssä. Laita valumaan talouspaperille, suolaa kevyesti ja siirrä sivuun odottamaan. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.
Keitä sillä välin raviolit kattilassa suolalla maustetussa vedessä  pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja aseta ne tarjoiluvadille, lisää  kesäkurpitsat, vuohenjuusto ja halutessasi pirskota päälle ekstra-neitsytoliviöljyä.  
Lisää kirveliä ja runsaasti vastajauhettua mustapippuria. 
Ole hyvä!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 1 keskikokoinen kesäkurpitsa
  • 1 rkl ruokaoljyä tai voita paistamiseen
  • 90 g vuohenjustoa
  • - Kirveliä
  • - Suolaa ja pippuria

VALMISTUS

Leikkaa kesäkurpitsat siivuiksi ja paista kullanruskeiksi runsaassa kuumassa öljyssä. Laita valumaan talouspaperille, suolaa kevyesti ja siirrä sivuun odottamaan. Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi.
Keitä sillä välin raviolit kattilassa suolalla maustetussa vedessä  pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja aseta ne tarjoiluvadille, lisää  kesäkurpitsat, vuohenjuusto ja halutessasi pirskota päälle ekstra-neitsytoliviöljyä.  
Lisää kirveliä ja runsaasti vastajauhettua mustapippuria. 
Ole hyvä!