Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

AINEKSET

  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tuoretta rosmariininoksaa
  • 1 tl hiutalesuolaa
  • 1 tl tomusokeria
  • 1 mozzarella
  • Vastajauhettua mustapippuria

VALMISTUS

Valmista Tomaatti-confit:
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tuoretta rosmariininoksaa
  • 1 tl hiutalesuolaa
  • 1 tl tomusokeria
  • 1 mozzarella
  • - Vastajauhettua mustapippuria

VALMISTUS

Valmista Tomaatti-confit:
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!