Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

  • 10
  • Helppo

Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

  • 10
  • Helppo
Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

AINEKSET

  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tuoretta rosmariininoksaa
  • 1 tl hiutalesuolaa
  • 1 tl tomusokeria
  • 1 mozzarella
  • Vastajauhettua mustapippuria

VALMISTUS

Valmista Tomaatti-confit:
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!

AINEKSET

annosta
- +
  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3 tuoretta rosmariininoksaa
  • 1 tl hiutalesuolaa
  • 1 tl tomusokeria
  • 1 mozzarella
  • - Vastajauhettua mustapippuria

VALMISTUS

Valmista Tomaatti-confit:
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!