Rana Pesto Genovese –raviolit tomaatti-confitin, mozzarellan ja rosmariinin kanssa

AINEKSET
- 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 tuoretta rosmariininoksaa
- 1 tl hiutalesuolaa
- 1 tl tomusokeria
- 1 mozzarella
- Vastajauhettua mustapippuria
VALMISTUS
Valmista Tomaatti-confit:
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 rkl oliiviöljyä
- 3 tuoretta rosmariininoksaa
- 1 tl hiutalesuolaa
- 1 tl tomusokeria
- 1 mozzarella
- - Vastajauhettua mustapippuria
VALMISTUS
Valmista Tomaatti-confit:
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!
Lämmitä uuni 140°C. Puolita kirsikkatomaatit ja aseta ne uunivuokaan. Pirskota oliiviöljyä ja ripottele hiutalesuolaa, sokeria ja rosmariininlehtiä päälle.
Sekoita kaikki varovasti niin, että tomaatit peittyvät oliiviöljyyn ja mausteisiin.
Paahda tomaatteja uunissa noin 2 tuntia, kunnes ne ovat pehmeitä ja karamellisoituja.
Keitä Rana-pastasi pakkauksen ohjeen mukaan.
Jaa kypsä pasta lautasille. Laita tomaatti-confit pastan päälle.
Revi mozzarella ja laita lämpimien tomaattien päälle. Mausta vielä tuoreilla rosmariininlehdillä ja vastajauhetulla mustapippurilla ja tarjoa. Ole hyvä!