Rana Pesto Genovese –raviolit sokeriherneillä ja kotitekoisella tomaattikastikkeella

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo

Rana Pesto Genovese –raviolit sokeriherneillä ja kotitekoisella tomaattikastikkeella

  • Cooking time 10
  • Cooking difficulty Helppo
Rana Pesto Genovese –raviolit sokeriherneillä ja kotitekoisella tomaattikastikkeella

AINEKSET

  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 2 dl tuoreita sokeriherneitä, paloiteltuina
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 300 g tomaattimurskaa (korkealaatuista)
  • 1 hienoksi pilkottu salottisipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • Suolaa ja mustapippuria
  • Tuoretta basilikaa ja/tai Parmigiano Reggianoa koristeeksi

VALMISTUS

Kuumenna oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää pilkottu sipuli ja ruskista se pehmeäksi ja läpikuultavaksi, noin 3-4 minuuttia. Lisää hienonnettu valkosipuli ja paista vielä 1 minuutti tuoksuvaksi. Lisää tomaattimurska, kuivattu oregano sekä suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia kannen alla, jotta maut sekoittuvat hyvin. Sekoita joukkoon pilkotut sokeriherneet ja anna niiden kiehua hiljalleen vielä 2 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmennet, mutta niissä on vielä säilynyt purutuntuma. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele valutettu pasta varovasti kastikkeen joukkoon.  Koristele tuoreella basilikalla, muutamalla sokeriherneellä ja halutessasi raasta hieman parmesaania päälle. Tarjoa heti.  
Ole hyvä!

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 2 dl tuoreita sokeriherneitä, paloiteltuina
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 300 g tomaattimurskaa (korkealaatuista)
  • 1 hienoksi pilkottu salottisipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • - Suolaa ja mustapippuria
  • - Tuoretta basilikaa ja/tai Parmigiano Reggianoa koristeeksi

VALMISTUS

Kuumenna oliiviöljy pannulla keskilämmöllä. Lisää pilkottu sipuli ja ruskista se pehmeäksi ja läpikuultavaksi, noin 3-4 minuuttia. Lisää hienonnettu valkosipuli ja paista vielä 1 minuutti tuoksuvaksi. Lisää tomaattimurska, kuivattu oregano sekä suolaa ja mustapippuria maun mukaan. Anna kastikkeen kiehua noin 10 minuuttia kannen alla, jotta maut sekoittuvat hyvin. Sekoita joukkoon pilkotut sokeriherneet ja anna niiden kiehua hiljalleen vielä 2 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmennet, mutta niissä on vielä säilynyt purutuntuma. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Kääntele valutettu pasta varovasti kastikkeen joukkoon.  Koristele tuoreella basilikalla, muutamalla sokeriherneellä ja halutessasi raasta hieman parmesaania päälle. Tarjoa heti.  
Ole hyvä!