Rana Pesto Genovese –raviolit ricottakreemillä, paprikapaistetuilla kikherneillä & persiljalla

AINEKSET
- 1 paketti Rana Pesto alla Genovese -ravioleja
- 180 g kikherneitä
- 100 g ricottajuustoa
- 25 g tuoretta persiljaa
- Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- Paprikajauhetta
- Suolaa & pippuria
VALMISTUS
Pese persilja ja hienonna siitä puolet.
Paista pannulla kikherneitä kevyesti ja ripottele päälle paprikajauhetta, kunnes kikherneet saavat kauniin värin.
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Samalla sekoita kulhossa ricotta 50 ml:aan kiehuvaa vettä kermaiseksi seokseksi.
Ota esiin lautaset: Laita lämmintä ricottakastiketta pohjalle ja kaada päälle vastakeitetty pasta. Pirskota päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä, suolaa, pippuria ja silputtua persiljaa. Lopuksi päälle vielä paprikapaistetut kikherneet.
Ole hyvä!
Paista pannulla kikherneitä kevyesti ja ripottele päälle paprikajauhetta, kunnes kikherneet saavat kauniin värin.
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Samalla sekoita kulhossa ricotta 50 ml:aan kiehuvaa vettä kermaiseksi seokseksi.
Ota esiin lautaset: Laita lämmintä ricottakastiketta pohjalle ja kaada päälle vastakeitetty pasta. Pirskota päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä, suolaa, pippuria ja silputtua persiljaa. Lopuksi päälle vielä paprikapaistetut kikherneet.
Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Pesto alla Genovese -ravioleja
- 180 g kikherneitä
- 100 g ricottajuustoa
- 25 g tuoretta persiljaa
- - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- - Paprikajauhetta
- - Suolaa & pippuria
VALMISTUS
Pese persilja ja hienonna siitä puolet.
Paista pannulla kikherneitä kevyesti ja ripottele päälle paprikajauhetta, kunnes kikherneet saavat kauniin värin.
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Samalla sekoita kulhossa ricotta 50 ml:aan kiehuvaa vettä kermaiseksi seokseksi.
Ota esiin lautaset: Laita lämmintä ricottakastiketta pohjalle ja kaada päälle vastakeitetty pasta. Pirskota päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä, suolaa, pippuria ja silputtua persiljaa. Lopuksi päälle vielä paprikapaistetut kikherneet.
Ole hyvä!
Paista pannulla kikherneitä kevyesti ja ripottele päälle paprikajauhetta, kunnes kikherneet saavat kauniin värin.
Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
Samalla sekoita kulhossa ricotta 50 ml:aan kiehuvaa vettä kermaiseksi seokseksi.
Ota esiin lautaset: Laita lämmintä ricottakastiketta pohjalle ja kaada päälle vastakeitetty pasta. Pirskota päälle ekstra-neitsytoliiviöljyä, suolaa, pippuria ja silputtua persiljaa. Lopuksi päälle vielä paprikapaistetut kikherneet.
Ole hyvä!