Rana Pesto Genovese –raviolit parmankinkulla, mantelilla ja fetalla

AINEKSET
- 1 paketti Giovanni Rana Pesto Genovese -ravioleja
- 4 siivua parmankinkkua
- 80 g fetaa
- 2 rkl kuorittuja, murskattuja manteleita
- Basilikanoksa
- Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- Punaisen basilikan oksa koristeluun
- Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Pese basilikanlehdet ja kaste ne muutamaksi sekunniksi kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Valuta ne lävikössä ja jäähdytä nopeasti jäävesikulhossa. Purista vesi basilikanlehdistä ja sekoita ne 100 ml:aan ekstra-neitsytoliiviöljyä. Näin saat herkullisen basilikaöljyn, jota voit käyttää myös muihin ruokiin.
Paahda murskatut mantelit pannulla lusikallisessa öljyä.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi kypsistä ravioleista ja laita ne tarjoiluvadille. Ripottele päälle paahdetut mantelit. Lisää parmankinkkusiivut, murustele päälle feta ja koristele punaisella basilikalla.
Pirskota päälle itsetehtyä basilikaöljyä ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla.
Ole hyvä!
Paahda murskatut mantelit pannulla lusikallisessa öljyä.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi kypsistä ravioleista ja laita ne tarjoiluvadille. Ripottele päälle paahdetut mantelit. Lisää parmankinkkusiivut, murustele päälle feta ja koristele punaisella basilikalla.
Pirskota päälle itsetehtyä basilikaöljyä ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla.
Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Giovanni Rana Pesto Genovese -ravioleja
- 4 siivua parmankinkkua
- 80 g fetaa
- 2 rkl kuorittuja, murskattuja manteleita
- - Basilikanoksa
- - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- - Punaisen basilikan oksa koristeluun
- - Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Pese basilikanlehdet ja kaste ne muutamaksi sekunniksi kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Valuta ne lävikössä ja jäähdytä nopeasti jäävesikulhossa. Purista vesi basilikanlehdistä ja sekoita ne 100 ml:aan ekstra-neitsytoliiviöljyä. Näin saat herkullisen basilikaöljyn, jota voit käyttää myös muihin ruokiin.
Paahda murskatut mantelit pannulla lusikallisessa öljyä.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi kypsistä ravioleista ja laita ne tarjoiluvadille. Ripottele päälle paahdetut mantelit. Lisää parmankinkkusiivut, murustele päälle feta ja koristele punaisella basilikalla.
Pirskota päälle itsetehtyä basilikaöljyä ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla.
Ole hyvä!
Paahda murskatut mantelit pannulla lusikallisessa öljyä.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta vesi kypsistä ravioleista ja laita ne tarjoiluvadille. Ripottele päälle paahdetut mantelit. Lisää parmankinkkusiivut, murustele päälle feta ja koristele punaisella basilikalla.
Pirskota päälle itsetehtyä basilikaöljyä ja mausta vastajauhetulla mustapippurilla.
Ole hyvä!