Rana Pesto Genovese –raviolit paistetun artisokan ja rapeaksi paistetun pekonin kanssa

AINEKSET
- 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
- Purkki artisokansydämiä
- Ruokaöljyä paistamiseen
- 60 g pekoniviipaleita
- Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- Pecorino Romano -juustoraastetta
- Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Paloittele artisokansydämet pieniksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista artisokat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Laita valumaan talouspaperille ja siirrä sivuun odottamaan.
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista ne toisella pannulla rapeiksi ja laita sitten valumaan talouspaperin päälle.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsät raviolit, kaade ne pannulle pekonin sekaan ja sekoita varovasti.
Jaa raviolit ja pekoni lautasille. Lisää paistetut artisokansydämet ja ripottele päälle raastettua Pecorino Romanoa.
Mausta vastajauhetulla mustapippurilla.Ole hyvä!
Kuumenna öljy pannulla ja paista artisokat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Laita valumaan talouspaperille ja siirrä sivuun odottamaan.
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista ne toisella pannulla rapeiksi ja laita sitten valumaan talouspaperin päälle.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsät raviolit, kaade ne pannulle pekonin sekaan ja sekoita varovasti.
Jaa raviolit ja pekoni lautasille. Lisää paistetut artisokansydämet ja ripottele päälle raastettua Pecorino Romanoa.
Mausta vastajauhetulla mustapippurilla.Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
- - Purkki artisokansydämiä
- - Ruokaöljyä paistamiseen
- 60 g pekoniviipaleita
- - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- - Pecorino Romano -juustoraastetta
- - Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Paloittele artisokansydämet pieniksi paloiksi.
Kuumenna öljy pannulla ja paista artisokat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Laita valumaan talouspaperille ja siirrä sivuun odottamaan.
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista ne toisella pannulla rapeiksi ja laita sitten valumaan talouspaperin päälle.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsät raviolit, kaade ne pannulle pekonin sekaan ja sekoita varovasti.
Jaa raviolit ja pekoni lautasille. Lisää paistetut artisokansydämet ja ripottele päälle raastettua Pecorino Romanoa.
Mausta vastajauhetulla mustapippurilla.Ole hyvä!
Kuumenna öljy pannulla ja paista artisokat kullanruskeiksi ja rapeiksi. Laita valumaan talouspaperille ja siirrä sivuun odottamaan.
Leikkaa pekoni suikaleiksi ja paista ne toisella pannulla rapeiksi ja laita sitten valumaan talouspaperin päälle.
Sillä välin keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsät raviolit, kaade ne pannulle pekonin sekaan ja sekoita varovasti.
Jaa raviolit ja pekoni lautasille. Lisää paistetut artisokansydämet ja ripottele päälle raastettua Pecorino Romanoa.
Mausta vastajauhetulla mustapippurilla.Ole hyvä!