Rana Pesto Genovese –raviolit burratalla, pekonilla ja rapeilla leivänmuruilla

  • 10
  • Helppo

Rana Pesto Genovese –raviolit burratalla, pekonilla ja rapeilla leivänmuruilla

  • 10
  • Helppo
Rana Pesto Genovese –raviolit burratalla, pekonilla ja rapeilla leivänmuruilla

AINEKSET

  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 60 g pekonia suikaleina
  • 1 viipale kuivaa leipää
  • basilikanoksa
  • 1 burrata
  • Ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • Ruokaöljyä tai voita paistamiseen
  • Suolaa ja pippuria
  • ituja koristeeksi (valinnainen)

VALMISTUS

Poista kuori leipäviipaleesta, hienonna viipale karkeaksi muruksi ja paahda pannulla lusikallisessa öljyä tai levitä murut uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa kullanvärisiksi.Paista basilikanlehtiä muutama sekuntti, anna valua talouspaperin päällä ja jätä sivuun odottamaan. Ruskista pekonisuikaleet rapeiksi pannulla, n. 5 minuuttia. Laita valumaan talouspaperin päälle. 
Keitä raviolit kattilassa runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita ne lautaselle, ripottele pekonia päälle ja koristele burratalla, paistetulla basilikalla ja rapeilla leivänmuruilla. Jos haluat lisätä annokseen vihreää, koristele iduilla tai muilla tuoreilla yrteillä.
Ole hyvä!

AINEKSET

annosta
- +
  • 1 paketti Rana Pesto Genovese -ravioleja
  • 60 g pekonia suikaleina
  • 1 viipale kuivaa leipää
  • - basilikanoksa
  • 1 burrata
  • - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • - Ruokaöljyä tai voita paistamiseen
  • - Suolaa ja pippuria
  • - ituja koristeeksi (valinnainen)

VALMISTUS

Poista kuori leipäviipaleesta, hienonna viipale karkeaksi muruksi ja paahda pannulla lusikallisessa öljyä tai levitä murut uunipellille leivinpaperin päälle ja paista uunissa kullanvärisiksi.Paista basilikanlehtiä muutama sekuntti, anna valua talouspaperin päällä ja jätä sivuun odottamaan. Ruskista pekonisuikaleet rapeiksi pannulla, n. 5 minuuttia. Laita valumaan talouspaperin päälle. 
Keitä raviolit kattilassa runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsät raviolit ja laita ne lautaselle, ripottele pekonia päälle ja koristele burratalla, paistetulla basilikalla ja rapeilla leivänmuruilla. Jos haluat lisätä annokseen vihreää, koristele iduilla tai muilla tuoreilla yrteillä.
Ole hyvä!