Gorgonzola Ravioli med endiviesallad, mandel, apelsinzest

AINEKSET
- 1 paketti 4 juuston ravioleja
- 1 appelsiini
- 30 g kuorittuja manteleita
- 1 endiivisalaatti
- Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- Parmigiano Reggianoa
- Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Pese ja kuivaa appelsiini ja endiivinlehdet. Raasta appelsiininkuorta ohuesti, pilko puolet endiivistä ja hienonna mantelit. Laita kaikki kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota hieman öljyä salaatin kastikkeeksi. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta raviolit kattilasta ja sekoita ne varovasti endiivisalaattiin. Siirrä lautasille, ripottele päälle parmesaania ja tarjoa jäljellä olevien endiivinlehtien kanssa.
Ole hyvä!
Ole hyvä!
AINEKSET
annosta
-
+
- 1 paketti 4 juuston ravioleja
- 1 appelsiini
- 30 g kuorittuja manteleita
- 1 endiivisalaatti
- - Ekstra-neitsytoliiviöljyä
- - Parmigiano Reggianoa
- - Suolaa ja pippuria
VALMISTUS
Pese ja kuivaa appelsiini ja endiivinlehdet. Raasta appelsiininkuorta ohuesti, pilko puolet endiivistä ja hienonna mantelit. Laita kaikki kulhoon, mausta suolalla ja pippurilla ja pirskota hieman öljyä salaatin kastikkeeksi. Keitä raviolit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Nosta raviolit kattilasta ja sekoita ne varovasti endiivisalaattiin. Siirrä lautasille, ripottele päälle parmesaania ja tarjoa jäljellä olevien endiivinlehtien kanssa.
Ole hyvä!
Ole hyvä!