GNOCCHIT PESTOLLA JA BURRATALLA

  • Cooking time 5
  • Cooking difficulty Helppo

GNOCCHIT PESTOLLA JA BURRATALLA

  • Cooking time 5
  • Cooking difficulty Helppo
GNOCCHIT PESTOLLA JA BURRATALLA

AINEKSET

  • 500 g RANA gnoccheja
  • 75 g basilikaa
  • 20 g pinjansiemeniä
  • 100 g Burrata
  • 60 g Parmigiano Reggianoa
  • Suolaa & pippuria

VALMISTUS

Pese basilikanlehdet ja kuivaa varovasti liinalla.  Laita ne tehosekoittimeen, lisää valkosipulimurska, pinjansiemenet, raastettu parmesaani ja suola. Lisää ekstra-neitsytoliiviöljyä hitaasti sekoittaen pienimmällä nopeudella. Sekoita, kunnes seos on tasaista kreemiä.
Keitä gnocchit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.  
Aseta gnocchit lautasille ja sekoita kotitekoisen peston kanssa.
Silppua tai revi burrataa jokaisen annoksen päälle ja tarjoa. 
Ole hyvä! 

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 500 g RANA gnoccheja
  • 75 g basilikaa
  • 20 g pinjansiemeniä
  • 100 g Burrata
  • 60 g Parmigiano Reggianoa
  • - Suolaa & pippuria

VALMISTUS

Pese basilikanlehdet ja kuivaa varovasti liinalla.  Laita ne tehosekoittimeen, lisää valkosipulimurska, pinjansiemenet, raastettu parmesaani ja suola. Lisää ekstra-neitsytoliiviöljyä hitaasti sekoittaen pienimmällä nopeudella. Sekoita, kunnes seos on tasaista kreemiä.
Keitä gnocchit runsaassa suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.  
Aseta gnocchit lautasille ja sekoita kotitekoisen peston kanssa.
Silppua tai revi burrataa jokaisen annoksen päälle ja tarjoa. 
Ole hyvä!