FETTUCCINI LOHEN JA SITRUUNA-KERMAKASTIKKEEN KERA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo

FETTUCCINI LOHEN JA SITRUUNA-KERMAKASTIKKEEN KERA

  • Cooking time 15
  • Cooking difficulty Helppo
FETTUCCINI LOHEN JA SITRUUNA-KERMAKASTIKKEEN KERA

AINEKSET

  • 1 paketti Giovanni Rana Fettuccinia
  • 300 g lohiviipaleita
  • 1 salottisipuli
  • puolen sitruunan mehu ja kuori
  • 40 g voita
  • 200 ml kermaa
  • extra-neitsytoliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Aloita keittämällä fettuccinit pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Poista sillä välin nahka lohiviipaleesta ja leikkaa lohi kuutioiksi. 

Lorauta hieman extra-neitsytoliiviöljyä paistinpannuun ja kuullota salottisipulia muutaman minuutin ajan.   

Lisää lohi ja anna ruskistua muutaman sekunnin ajan matalalla lämmöllä. 

Heti kun fettuccinit ovat al dente, kaada vesi siivilän läpi säästäen hieman keitinvettä. Kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää paistettu lohi, kerma, raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan vähän keitinvettä paksun kastikkeen aikaansaamiseksi. 

Laita kattila liedelle matalalle lämmölle ja sekoita kaikkia aineksia huolellisesti muutaman minuutin ajan, jotta ne sekoittuvat kunnolla.  

Kaada lautaselle ja tarjoile pasta kuumana ja kermaisena. 

AINEKSET

Changing servings will update the ingredient list below.
annosta
- +
  • 1 paketti Giovanni Rana Fettuccinia
  • 300 g lohiviipaleita
  • 1 salottisipuli
  • - puolen sitruunan mehu ja kuori
  • 40 g voita
  • 200 ml kermaa
  • - extra-neitsytoliiviöljyä
  • - suolaa ja pippuria maun mukaan

VALMISTUS

Aloita keittämällä fettuccinit pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Poista sillä välin nahka lohiviipaleesta ja leikkaa lohi kuutioiksi. 

Lorauta hieman extra-neitsytoliiviöljyä paistinpannuun ja kuullota salottisipulia muutaman minuutin ajan.   

Lisää lohi ja anna ruskistua muutaman sekunnin ajan matalalla lämmöllä. 

Heti kun fettuccinit ovat al dente, kaada vesi siivilän läpi säästäen hieman keitinvettä. Kaada pasta takaisin kattilaan. Lisää paistettu lohi, kerma, raastettu sitruunankuori ja sitruunamehu sekä mausta suolalla ja pippurilla. Kaada sekaan vähän keitinvettä paksun kastikkeen aikaansaamiseksi. 

Laita kattila liedelle matalalle lämmölle ja sekoita kaikkia aineksia huolellisesti muutaman minuutin ajan, jotta ne sekoittuvat kunnolla.  

Kaada lautaselle ja tarjoile pasta kuumana ja kermaisena.